Specialistische reiniging

Aandacht

Wij behandelen onze klanten zoals vroeger

R

Tijd

Veel persoonlijke aandacht

Betrokken

Wij komen regelmatig langs

030 8783478

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust!

Specialistische reiniging

Naast onze algemene schoonmaak biedt Hoevenaar Schoonmaakgroep ook specialistische reiniging aan. Zo helpen wij bouwbedrijven met opleveringsschoonmaak, horecagelegenheden met hogedrukreiniging voor een brandschoon terras en verwijderen wij regelmatig graffiti voor gemeenten. Ook grootkeukens in horecagelegenheden helpen wij aan een schone werkplek, gezien het intensieve gebruik dat zorgt voor hardnekkig vet. Op scholen, kinderdagverblijven en andere gebouwen waar vloeren intensief worden gebruikt komen wij vaak voor vloeronderhoud, denk aan het in de was zetten van een vloer. Wij bieden specialistische reiniging aan in heel Nederland.

Specialistische Reiniging
Specialistische Reiniging

Schoonmaak voor de zorgsector

Wij verzorgen ook de schoonmaak van huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, apotheken, datacenters en dergelijke, kortom: alles waarbij steriliteit een essentiële rol speelt. In deze zogeheten steriele schoonmaak zijn wij gespecialiseerd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een hygiënische praktijkruimte is. Niet alleen schoon voor het oog, maar ook schoon op de onzichtbare plekken. De presentatie naar buiten toe qua hygiëne in de zorgsector is van wezenlijke belang en ook uw personeel wordt gestimuleerd het hygiëne protocol strikt te handhaven. Ook voor schoonmaak in de zorgsector komen wij in heel Nederland.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor specialistische schoonmaak?

Neem dan contact op met Hoevenaar Schoonmaakgroep. Wij maken snel en professioneel schoon naar wens van de klant. Ons werkgebied bestaat uit heel Nederland. Voor evenementenschoonmaak komen wij ook in de rest van Europa.