Alles voor een goede én schone ervaring!

Aandacht

Wij behandelen onze klanten zoals vroeger

R

Tijd

Veel persoonlijke aandacht

Betrokken

Wij komen regelmatig langs

030 8783478

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust!

Evenementen schoonmaak Europa

Voor evenementen schoonmaak komen wij in heel Europa. Voor concerten, festivals, congressen, markten, noem maar op, zijn wij flexibel inzetbaar. Zowel voor de aankleding van een evenement als de schoonmaak achteraf. Van tenten opzetten tot stoeltjes neerzetten tot compleet opgemaakte bedden. Evenementen worden vaak druk bezocht op afwijkende tijden. Samen met u maken we een gedetailleerd plan van aanpak op waarin we de werkzaamheden, tijden en tarieven verwerken. Alles om bij te dragen aan de voorbereiding van een geslaagd evenement!

Schoon voor, tijdens en na afloop

Evenementen trekken altijd veel mensen, wat natuurlijk zorgt voor het nodige afval tijdens en na het evenement. Vooral festivals zijn erg populair, die meestal plaatsvinden op of nabij recreatieterreinen. Aan de schoonmaak achteraf worden vaak strenge eisen gesteld. De professionele schoonmakers van Hoevenaar Schoonmaakgroep weten hoe ze zowel tijdens als na een evenement snel en grondig alles spic en span krijgen. Vaak een behoorlijke opgave waarvoor wij onze hand niet omdraaien!

Welke soorten evenementen?

Soorten evenementen waarvoor u ons onder meer kunt inzetten:

R

Festivals

R

Concerten

R

Congressen

R

Markten

R

Beurzen

R

Braderieën

R

Sportevenement

Een evenement is doorgaans een hoop georganiseer. Daarom passen wij onze schoonmaak altijd zoveel mogelijk aan uw planning aan.

Wilt u ons inzetten voor evenementen schoonmaak?

Neem dan gerust contact met ons op! Hoevenaar Schoonmaakgroep bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf?

Neem dan contact op met Hoevenaar Schoonmaakgroep. Wij maken snel en professioneel schoon naar wens van de klant. Ons werkgebied bestaat uit heel Nederland. Voor evenementenschoonmaak komen wij in heel Europa.