Algemene schoonmaak

Aandacht

Wij behandelen onze klanten zoals vroeger

R

Tijd

Veel persoonlijke aandacht

Betrokken

Wij komen regelmatig langs

030 8783478

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust!

Algemene schoonmaak voor kantoren

Voor kantoorschoonmaak komt Hoevenaar Schoonmaakgroep in heel Nederland. Wij komen altijd op tijden die de klant uitkomen. Voor dag en dauw, tijdens werktijd of nadat alle werknemers zijn vertrokken. Onder kantoren schoonmaak verstaan wij de complete schoonmaak, wat u mag verwachten van een servicegericht schoonmaakbedrijf. Bureaus afnemen, glazen wassen, luxaflex schoonmaken, toiletgroepen schoonhouden en tijdig voorzien van toiletpapier, handdoekrollen en wc-verfrissers, noem maar op. Kortom, u heeft nergens omkijken naar! Voor kantoorschoonmaak komen wij in heel Nederland.

Hoevenaar Schoonmaakgroep
Hoevenaar Schoonmaakgroep

Glasbewassing met osmosewater

Wij passen glasbewassing met osmosewater toe. Dit heeft veel voordelen. Bij leidingwater zie je na afloop vaak kringetjes op het glas, meestal na een regenbui. In zowel leidingwater als regenwater zitten mineralen en zouten, die achterblijven op uw ramen nadat het water is opgedroogd. Bij glasbewassing met osmosewater wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water, ofwel water dat is gezuiverd van mineralen en zouten. Na afloop blijft er puur water over, zonder vlekken of kringetjes. Glasbewassing met osmosewater maakt uw ramen dus echt schoon zoals het hoort!

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor algemene schoonmaak?

Neem dan contact op met Hoevenaar Schoonmaakgroep. Wij maken snel en professioneel schoon naar wens van de klant. Ons werkgebied bestaat uit heel Nederland.