Wij dragen graag bij aan uw visitekaartje

Aandacht

Wij behandelen onze klanten zoals vroeger

R

Tijd

Veel persoonlijke aandacht

Betrokken

Wij komen regelmatig langs

030 8783478

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust!

Schoonmaakbedrijf voor hotels Nederland

Hotelschoonmaak draagt in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van uw hotel. Met een schone en mooi ingerichte entree wint u al een flinke voorsprong. Treden uw gasten daarna hun hotelkamer binnen en is alles spic en span, dan ligt een goede review binnen handbereik! Onze professionele schoonmakers werken snel en precies met oog voor detail. Strak opgemaakte bedden, een blinkende badkamer, stofvrij onder het bed en in kleine hoekjes, overal wordt aan gedacht. Voor een nieuwe hotelgast moet het lijken alsof er nooit een voorganger is geweest!

Flexibel inzetbare hotelschoonmaak

Hoevenaar Schoonmaakgroep biedt flexibele mogelijkheden aan om samen te werken. Dat betekent uw hotelschoonmaak deels of geheel uitbesteden op tijden die u uitkomen. In overleg met u stellen we een programma op waarin alle ruimtes en schoonmaakwerkzaamheden worden opgenomen. U betaalt voor wat u afneemt: zijn er geen kamers bezet, dan betaalt u daarvoor ook niet. Ook bijvoorbeeld eenmalig extra ruimtes schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Flexibel, inzichtelijk en scherp geprijsd, dat kenmerkt onze hotelschoonmaak.  

Wat doen wij zoal?

Tot onze hotelschoonmaak behoort onder meer:

R

De lobby schoonmaken

R

Linnengoed en handdoeken verzorgen

R

Gangen, vergaderzalen schoonmaken

R

Restaurant schoonmaken

R

Kamerschoonmaak

R

Schoonmaak van natte ruimtes

R

Vergaderruimtes schoonmaken

Wilt u ons inzetten voor hotelschoonmaak?

Neem dan gerust contact met ons op!

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf?

Neem dan contact op met Hoevenaar Schoonmaakgroep. Wij maken snel en professioneel schoon naar wens van de klant. Ons werkgebied bestaat uit heel Nederland. Voor evenementenschoonmaak komen wij in heel Europa.